Як усунути запах тютюну: 4 кроки для чистоти Вашого приміщення

Виктория Образцова 6 Травня, 2019

Чи були у Вас гості, які нехтують правилами куріння у Вашому домі? Чи переїжджали Ви колись у нову квартиру, де раніше жив курець? Напевно, Вам захочеться якнайшвидше відчути запах свіжого приміщення.

Запропоновані кроки обійдуться Вам недорого та видалять неприємний запах тютюну на короткий час. Але для початку Вам, звичайно, необхідно провітрити приміщення.

 

Крок №1: Використовуйте оцет

 

Якщо Ваші речі, одяг, а також будь-які поверхні з тканини просякнуті запахом тютюнового диму, покладіть все це в пральну машинку з циклом холодного прання і додайте 2 склянки оцту. Пам’ятайте, що високі температури можуть, навпаки, не тільки не усунути запах, а й сприяти тому, що він в’їсться у тканині. Тож буде ефективнішим просто висушити речі на сонці. Для великих предметів Вам знадобиться допомога хімчистки. Після цього складіть Ваші речі в пакети до того моменту, коли приміщення повністю стане чистим.

 

Крок №2: Використовуйте харчову соду

 

Для таких предметів як матраци, килим, інші меблі використовуйте соду. Нею необхідно посипати всі м’які поверхні. Візьміть кілька склянок харчової соди і рівномірно висипте через великий друшляк над необхідною поверхнею. Залишіть її на 30 хвилин – 1:00. Намагайтеся не допускати попадання вологи на місця із содою.

 

Крок № 3: Використовуйте оцет на стінах

 

Більшість залишку тютюнового диму залишається на стінах і стелях. Найкращий засіб для його видалення – суміш оцту та води. Наповніть половину відра приблизно 75% оцтом, 25% води та невеликою кількістю миючого засобу. Потім за допомогою змоченої ганчірки протріть поверхні.

 

Крок № 4: Пропилососьте харчову соду

 

Якщо запах диму все ще є, повторіть крок № 2 з харчовою содою. Цілком ймовірно, що в м’якіших матеріалах затримується запах. Тому цей крок, можливо, доведеться повторити кілька разів. Потім переходьте до збирання всієї кімнати харчовою содою. Якщо залишити вікна відкритими і дати працювати витяжним вентиляторам ще один або два дні, це також допоможе освіжити простір.

 

Почніть з недорогих варіантів і подивіться, чи Ви зможете видалити наслідки тютюнового диму самостійно.

Якщо вся Ваша важка праця не прибрала запаху диму так, як хотілося б, наша компанія DeOdor завжди рада Вам допомогти!

За допомогою професійного обладнання наші фахівці допоможуть Вам на 100% позбутися тютюнового запаху, що в’ївся.

Рассказать: [ishare_buttons]

Задати питання

Задайте питання, що Вас цікавить, або просто залиште номер телефону,
ми зателефонуємо протягом 15 хвилин!

    Замовлення послуги

    Залишіть Ваш номер телефону,
    наш менеджер зателефонує Вам протягом 15 хвилин!